Etiketë: trump

Arti i lidershipit të hijshëm

Arti i lidershipit të hijshëm

Nga David Brooks Kohët e fundit kam menduar shumë për eksperiencën. Donald Trumpit i mungon eksperienca politike, dhe marrëzia që shkakton mungesa e eksperiencës së tij, bëhet përditë e më ...

Trump zbut tonin karshi emigrantëve

Trump zbut tonin karshi emigrantëve

Kandidati republikan për president të Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, mund të heqë dorë nga propozimi për dëbimin e 11 milionë njerëzve që jetojnë ilegalisht në SHBA. Udhëheqësja e re ...

“Metamorfoza” e Donald Trump

“Metamorfoza” e Donald Trump

Me ndryshimin e shefit të fushatës elektorale, Paul Manafort, Donald Trump, ka ndryshuar rrënjësisht edhe kursin e tij politik. Pasi kërkoi falje publike për deklaratat e mëparshme që mund të ...

Trump plan për luftimin e ISIS

Trump plan për luftimin e ISIS

Vetëm disa ditë më parë ai tha se ishin Presidenti Barack Obama dhe kandidatja demokrate për presidente, Hillary Clinton, që e kishin themeluar grupin militant Shteti Islamik. Trump, manjat i pasurive ...

Faqe 33 nga 33 1 32 33