Etiketë: teatri kombetar

Pranvera në Teatrin Kombëtar

Pranvera në Teatrin Kombëtar

“Pesë djelmoshat”, një komedi me doza të fuqishme të tragjedisë moderne, që sapo ka përfunduar ciklin e shfaqjeve në Teatrin Kombëtar, si dhe kërshëria për dramën angleze “Equus”, që do ...

Faqe 4 nga 4 1 3 4