Etiketë: suedi

Shpërthim në Suedi

Shpërthim në Suedi

Një shpërthim ka ndodhur sot në një apartament, në një zonë banimi në qendër të Malmo-s, Suedi, njoftojnë mediat lokale duke cituar policinë. Shërbimet e urgjencës dhe policia janë në ...

Faqe 5 nga 5 1 4 5