Etiketë: rusi

Shpërthime në dy qytete në Rusi

Shpërthime në dy qytete në Rusi

Qytetet ruse Taganrog dhe Samara janë përballur me shpërthime. Sipas guvernatorit të Taganrog, qytetit në rajonin Rostov, Vasily Golubev, të dhënat preliminare tregojnë se bëhet fjalë për “shpërthimin e një ...

Faqe 2 nga 28 1 2 3 28