Etiketë: regjisor

Hapat e Donaldit

Hapat e Donaldit

Një model, regjisor dhe DJ që në Tiranë e Prishtinë ec avash, me hapa të vegjël, por të sigurt, drejt majës! Nga Albatros Rexhaj- Donald Braho, pa dyshim një përzierje ...