Etiketë: MASKA

Koronavirusi/ Sa persona fluturojnë nga dhe drejt Italisë

Virusi kundër propagandës

Nga Klodian Tomorri- Per ata qe bejne cudi me faktin se pse Shqiperia nuk ka asnje rast koronavirusi te konfirmuar ka dhe nje arsye shume te thjeshte. Shqiperia ka bere ...

Faqe 3 nga 5 1 2 3 4 5