Etiketë: klan

Turjan Hyska: Ja pse lëviza në Klan

Turjan Hyska: Ja pse lëviza në Klan

Turjan Hyska iku nga televizioni “Vizion Plus” për të provuar veten. Kështu është shprehur ai në një intervistë për “KafeIN”. Ai  foli gjithashtu dhe për eksperiencën e tij në televizionin ...

Faqe 2 nga 2 1 2