Etiketë: irlanda e veriut

Irlanda e Veriut një vit pa qeveri

Irlanda e Veriut një vit pa qeveri

Feja dhe gjuha, kombësia dhe të drejtat e qytetarëve - ka shumë çështje, për të cilat irlandezoveriorët kanë mosmarrëveshje. Dhe dhe një vit pas krizës qeveritare dhe zgjedhjeve të reja ...