Etiketë: investimet

Aeroportit në Kukës i del bari

Aeroportit në Kukës i del bari

Ende pa u vënë në punë, aeroportit të Kukësit do t’i duhen investime të reja. Shkurret kanë mbërritur gati në pistën e aeroportit. Edhe rrethimi pothuajse në gjithë gjatësinë e ...

Borxhi rilindas!

Më të dobëtit në rajon!

Nga Jorida Tabaku Në indeksin dhe studimin e The Economist Intelligence Unit, një studim i stafit të The Economist që përfshin periudhën nga Shtatori 2016 deri në Mars 2017 lexojmë ...