Etiketë: genjen

UPSS! Tuna dhe Mimoza Shkodra në skenë me veshje të njëjtë

Tuna gënjen për 1 prill …

Paraditen e sotme Tuna ka publikuar në facebook një status ku shkruante një emër, Abel. Të gjitha portalet e informuan se ai ishte emri që Tuna do ti vinte fëmijës ...