Etiketë: fashion

Fashioniste si Klaudia Pepa

Fashioniste si Klaudia Pepa

IBalerina e njohur e "Amici" Klaudia Pepa, është jo vetëm e talentuar por një femër me shumë shije dhe klas. Në shumë prej fotove që poston në rrjetet sociale Klaudia ...