Etiketë: faik konica

1938/ Poezia e veçantë e Faik Konicës

1938/ Poezia e veçantë e Faik Konicës

Nga Aurenc Bebja “The Judge” ka botuar, në korrik të 1938, në faqen n°17, poezinë e veçantë të shkrimtarit, diplomatit dhe politikanit të shquar shqiptar, z. Faik Konica, dedikuar asokohe “një diplomati ...