Etiketë: afrim krasniqi

E shkuara dhe e sotmja e PD-së

E shkuara dhe e sotmja e PD-së

Nga Afrim Krasniqi Më 1990-ën, PD e krijuar nga studentë e intelektualë, u takua për herë të parë me praktikat demokratike të votimit dhe vendimmarrjes. Në shkurt 1991 votoi dy ...

Je suis Romania!

Je suis Romania!

Nga Afrim Krasniqi A ka shpresë? Po. Është çështje kohe. Vetëm pak vite më parë kryeministri rumun përfundoi pas hekurave të burgut, 125 politikanë të lartë, midis të cilëve ministra ...