Çmimi: 3.95 milionë dollarë
Ëmbëlsirë me luleshtrydhe
Restoranti: “Arnaud’s” ne New Orleans
Përbërësit:
Luleshtrydhe
Akullore franceze me vanilje
Mente
Sos me verë të kuqe
Krem i rrahur
Shoqërohet me një unazë diamanti rozë, 7 karatë
Çmimi 25,000 dollarë
Çokollatë e ngrohtë e ngrirë
Restoranti: “Serendipity 3” në New York City:
Përbërësit:
Çokollatë
Qumësht i ngrirë
Krem i rrahur
5 gramë flori 24-karat
Zbukuruar me çokollatën franceze “La Madeline au Truffe”
Serviret me një lugë floriri, e dekoruar me kurorë diamanti
Çmimi 14,500 dollarë
Ëmbëlsirë: “Privilegji i këmbalecit të peshkatarit”
Restoranti: “Fortress Resort and Spa”, në Sri Lanka
Përbërësit:
Fruta, (mango dhe shegë)
Kek me akullore tradicionale siçiliane
Aromatizuar me krem irlandez
Cokollatë artizanale në formën e këmbalecit të peshkatarit
Shërbehet me gurë deti (perla) 80 karatësh
Çmimi: 5,000 dollarë
FleurBurger
Restoranti: “Fleur” në Las Vegas:
Përbërësit:
Mish i pjekur
Mëlçi e yndyrshme
Salcë tartufi
Tartuf i zi i grirë
Simite me brumë tartufi
Shoqërohet me një verë të vitit 1995, “Chateau Petrus Bordeaux”, që kushton rreth 2,500 dollarë.
Çmimi: 2,420 dollarë
Piza me tartuf të bardhë dhe flori
Restoranti: “Margo”, në Maltë
Përbërësit:
Tartuf i grirë nga Piemonte
Mozarela e buallicës, prodhuar me ujë organik
Fletë floriri 24K
Pica duhet porositur një javë më parë dhe shërbehet vetëm në sezonin e tartufit, nga Tetori në Maj.