Kryebashkiaku i Tiranës, Erjon Veliaj habiti jo pak me deklaratat e tij, i ftuar sot në emisonin “Vila 24”. Përpos punës dhe projekteve në bashki, Veliaj ka folur edhe për aspekte rreth jetës së tij personale.
Duke folur për punën e tij të përditshme, Veliaj u shpreh se gjatë kësaj periudhe në Bashki, për shkak të kohës më së shumti ai konsumon ushqime si sufllaqe dhe sanduiçë në zyrë.
Edhe pse ai ka theksuar se bashkëshortja e tij Ajola është një amvisë shumë e mirë. “Arjola është super në gatim. Gatuan gjëra që kërkojnë fantazi, por edhe të thjeshta si Imam bajalldi dhe barbunja”, u shpreh kryetari i Bashkisë.
A jeni i aftë në kuzhinë?
Ditën e nis herët dhe nuk kam ndonjë krenari për këtë. Ne jemi një mentalitet që themi; a të kaloj për një kafe. Zgjohem në 6, 6 e çerek jam në zyrë dhe e bëj vetëm për arsye egoiste dhe pres që të zgjodhët qyteti. Unë nuk di të gatuaj, kam gatuar dhe skam talent. Është minus për mua, por është plus fakti që jam i ndershëm se e pranoj.
Drekën e ha në zyrë?
Turp ta them por e ha në zyrë drekën, ha sufllaqe. Më merr një bllok kohe në mes dreka. Ajola është e supertalentuar në gatim. Di të bëjë gjithçka. /Opinion.al