Çiljeta dhe Noizy përsëri bashkë

Çiljeta dhe Noizy përsëri bashkë

Çiljeta dhe Noizy do të sjellin këtë të premte me klipin e tyre të ri. “Tashmë kanë përfunduar xhirimet dhe thuajse edhe montazhi dhe gjithçka. Kënga me videoklip do të publikohet këtë të pre...

Xhoni…

Xhoni…

Nga Edison Ypi Ta pyesësh Xhonin se ku jeton në Angli, Xhoni të thotë se shtëpinë e ka tek Kodra e Priftit të Londrës. Nga Xhoni mund të mësosh plot gjëra; Se Bitëllsat kanë qënë alidemsa të Liverp...

 

Ngjarjet më të fundit dhe më të rëndesishme në jetën politike dhe sociale të vendit, me debatet, opinionet dhe analizat e të ftuarve në studio.

NA NDIQNI NË