Opinion – Faqja Zyrtare

Zbulohet tuneli i drogës

Prokurorët në Meksikë thonë se kanë zbuluar një tunel të pajisur me ventilim dhe me ndriçim që kalonte nga qyteti …

Gladiatorët e Metropolit: Robert Aliaj

Shënim për mohikanin e fundit të betonit dhe asfaltit tirons. Shkruan: Albatros Rexhaj Para pak ditësh, në një nga emisionet …

« Kthehu Rifresko