Andrra tregon dhuratat e Ansit të vogël

Andrra tregon dhuratat e Ansit të vogël

Ansi i vogël i cili ka ardhur dje në jetë e ka gëzuar shumë babi Sinani dhe nënën e tij Andrrën. Bashkëshortja e Sinan Hoxhës vijon të ndajë me ndjekësit në Instagram emocionet e lindjes së vogëlus...

Poet…

Poet…

Nga Edison Ypi Vdiq poeti Piro Kuqi. Nga uria ? Jo nga uria. Nga uria vdesin fukarenjtë. Njëqind dollarot në muaj që i jepte shteti, Piros i mjaftonin e i tepronin për të ngrënë e për të pirë. Nga ...

 

Ngjarjet më të fundit dhe më të rëndesishme në jetën politike dhe sociale të vendit, me debatet, opinionet dhe analizat e të ftuarve në studio.

NA NDIQNI NË