Foto/ Shikoni si duket “Aja” nuse

Foto/ Shikoni si duket “Aja” nuse

O Sot merr fund beqaria për aktoren e dashur të humorit, Rudina Dembacaj. Rudina është duke shijuar aktualisht dasmën e saj. Ami Event është kujdesur për arredimin e ambientit. Aktorja e dashur e h...

 

Ngjarjet më të fundit dhe më të rëndesishme në jetën politike dhe sociale të vendit, me debatet, opinionet dhe analizat e të ftuarve në studio.

NA NDIQNI NË