Sociale

Video/ Kirurgjia plastike e organit gjenital, trendi i femrave në Shqipëri


               Publikuar në : 23:30 - 09/02/19 |
b.f

Kirurgjia plastike në organin gjenital po tërheqë gjithnjë e më shumë gra e vajza në Shqipëri. Një pjesë për shkak të mentalitetit patriarkal për të rikthyer virgjërinë, dhe një pjesë për shkak të modernizmit të ekzagjeruar, sipas mjekëve po ekzagjerojnë me ndërhyrje, duke rrezikuar edhe shëndetin.

Trendi i ri i ndërhyrjeve plastike në Shqipëri nga femrat është kirurgjia e organit gjenital. Mjekët gjinekologë shprehen se ky trend po vjen në rritje, jo vetëm për femrat që kanë lindur fëmijë por edhe për ato në moshë të re. Por cilat janë ato ndërhyrje që kërkojnë më konkretisht?

Kirurgjia plastike në organin gjenital po tërheqë gjithnjë e më shumë gra e vajza në Shqipëri. Një pjesë për shkak të mentalitetit patriarkal për të rikthyer virgjërinë, dhe një pjesë për shkak të modernizmit të ekzagjeruar, sipas mjekëve po ekzagjerojnë me ndërhyrje, duke rrezikuar edhe shëndetin.

Trendi i ri i ndërhyrjeve plastike në Shqipëri nga femrat është kirurgjia e organit gjenital. Mjekët gjinekologë shprehen se ky trend po vjen në rritje, jo vetëm për femrat që kanë lindur fëmijë por edhe për ato në moshë të re. Por cilat janë ato ndërhyrje që kërkojnë më konkretisht? Klanplus

Pas