Takimi historik me presidentit të SHBA-ve Donald Trump, dhe liderit koreano-verior Kim Jong Un, do të mbetet gjatë në histori. U komentua shumë për detajet e takimit, si shtrëngimi i duarve, fjalët që ata thanë, apo të tjera gjëra si këto. Por edhe ushqimi që u servir për ta, ishte i veçantë dhe i bollshëm. 3 pjata të para, dy kryesore dhe 3 lloje të ndryshme ëmbëlsirash u servirën në tavolinë.
Ja se çfarë përmbante menuja
PJATA E PARË:
1.Koktej karkaleca deti tradicionale, shërbyer me salcë avokado
2.Kerabu, një lloj sallate që përgatitet zakonisht me lëng limoni, sheqer dhe oktapod të freskët.
3.Nuk kanë munguar as ushqimet tradicionale koreane: Oiseon: kastravec Korean i mbushur
PJATAT KRYESORE PËRFSHININ:
1-Brinjë viçi gatuar ngadalë, shërbyer me patate gatuar me qumësht e djathë dhe brokoli, dhe zbukuruar me salcë me verë të kuqe.
2-Pjata e dytë përbëhej nga kombinimi I mishit të derrit dhe orizit të skuqur Yangzhou me salcë me djathë dhe peshk i ftohtë me rrepa dhe perime aziatike.
PJESË E MENUSË ISHIN EDHE 3 ËMBËLSIRA:
1-Akullore me vanilje dhe qershi, çokollatë e zezë nga Koreja e Veriut
2-Gështenjë me çokollatë të errët ganache Haagen-Dazs akullore me vanilje me qershi
3-Tropezienne, ëmbëlsirë me peta brioshi, krijuar në vitin 1955 nga një pastiçier në Saint Tropez.