Etiketë: vritet

Vritet një gazetare në Mosul

Vritet një gazetare në Mosul

Një gazetare që punon për një kanal televiziv kurd është vrarë gjatë luftimeve ndërmjet trupave qeveritare dhe militantëve të Shtetit Islamik në qytetin Mosul. Organizata e lajmeve, Rudaw, ka njoftuar ...

Faqe 2 nga 2 1 2