Etiketë: vend

Vend aromatik

Vend aromatik

Nga Edison Ypi Myzeqarët janë të qetë, të urtë, të butë. Por edhe ta presin kokën, ta hedhin në mes të rrugës dhe me kokën tënde luajnë futboll nga njëri ...

Faqe 2 nga 2 1 2