Etiketë: turqi

Shpërthim me bombë në Turqi

Shpërthim me bombë në Turqi

Zyrtarët e sigurisë në Turqi thonë se 3 ushtarë turq janë vrarë dhe 10 të tjerë janë plagosur nga shpërthimi i një bombe në juglindje të vendit. Ky shpërthim ka ...

Legalizohet pedofilia në Turqi

Legalizohet pedofilia në Turqi

Gjykata Kushtetuese turke ka vendosur që të anulojë një dispozitë që dënon të gjitha aktet seksuale ndaj fëmijëve nën moshën 15 vjeç, si “abuzim seksual”, e cila ka shkaktuar një ...

Legalizohet pedofilia në Turqi

Legalizohet pedofilia në Turqi

Gjykata Kushtetuese turke ka vendosur që të anulojë një dispozitë që dënon të gjitha aktet seksuale ndaj fëmijëve nën moshën 15 vjeç, si “abuzim seksual”, e cila ka shkaktuar një ...

Faqe 20 nga 21 1 19 20 21