Etiketë: tom doshi

U regjistrua në KQZ, reagon Doshi: Kryetari i zgjedhur i PSD jam unë

KQZ vendos për Tom Doshin

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është mbledhur ditën e sotme dhe në lidhje me Tom Doshin e ka mbyllur procedurën. Mësohet se KQZ nuk ka marrë asnjë vendim në lidhje me ...

Faqe 1 nga 3 1 2 3