Etiketë: Tepelenë

Fotolajm/ Tepelena e vitit 1851

Fotolajm/ Tepelena e vitit 1851

Faqja e njohur “Ottoman Archive” ka publikuar imazhin e Tepelenës të 1851 në formën e pikturuar. Përmes kësaj pikture dallojmë relievin e Tepelenës dhe gjithashtu kalanë. Gjithashtu shohim se qyteti ...

Faqe 2 nga 4 1 2 3 4