Etiketë: teatri

Për kë bie kembana?

Për kë bie kembana?

Nga Erion Malaj – Natën që u prish teatri kombëtar, u ndjeva i tronditur si shumë shqiptarë të tjerë, më shumë me mënyrën se si u prish dhe dhunën që ...

Faqe 1 nga 8 1 2 8