Etiketë: Talebanet

Turqia pret një delegacion taliban

Turqia pret një delegacion taliban

Ndihma humanitare, migracioni, transporti ajror dhe tregtia do të jenë tema të diskutimit të një delegacioni të talibanëve me zyrtarë të Turqisë. Ministri i Jashtëm në detyrë i qeverisë së ...

Kush janë talebanët?

Kush janë talebanët?

Talebanët kanë drejtuar Afganistanin nga viti 1996 deri në vitin 2001 dhe vendosën një formë të rreptë të ligjit islamik në vend. Këto janë disa fakte kryesore në lidhje me ...

Faqe 1 nga 3 1 2 3