Etiketë: siguria

15 pushues nga Kosova të vdekur në plazhet e Shqipërisë këtë sezon

Në plazhet shqiptare nuk ka siguri

Vdekja tragjike e turistes 15-vjeçare ruse në bregdetin e Ksamilit shihet me shqetësim nga Shoqata Shqiptare e Turoperatorëve dhe Agjencive Turistike, pasi ajo është dëshmi se në plazhet shqiptare nuk ka ...

Faqe 1 nga 2 1 2