Etiketë: shtator

Horoskopi, 6 dhjetor 2019

Horoskopi, 26 shtator 2021

Dashi Dita në vazhdim duhet të jetë e shkëlqyer. Ju prireni të punoni me një energji të pakrahasueshme me shenjat e tjera, dhe sot do të korrni disa shpërblime për ...

Horoskopi, 2 qershor 2019

Horoskopi, 4 shtator 2021

Dashi Kujdesuni nga xhelozia në vendin e punës. Shumë situata që shkaktojnë këtë ndjenjë lindin nga pasiguria. Nëse nuk jeni të sigurt në punën, marrëdhënien ose familjen tuaj dhe ndiheni ...

Horoskopi, 6 dhjetor 2019

Horoskopi, 15 Shtator

Dashi Përdorni personalitetin tuaj natyrisht të ngrohtë për të ndihmuar në shkrirjen e akullit me një koleg. Kjo është një sfidë argëtuese për të cilën jeni plotësisht të gatshëm tani! ...

Horoskopi/ Lajme të mira për të dashuruarit, çfarë kanë rezervuar yjet sot

Horoskopi, 14 Shtator 2020

Dashi Flisni hapur me dikë që ju ka qëndruar ftohtë kohët e fundit. Nuk do të jetë e lehtë, por përpjekjet tuaja do t’ia vlejnë. Tregojini se çfarë mendoni për ...

Faqe 1 nga 3 1 2 3