Etiketë: renie

Analiza e BE-së: Autostradat me PPP kanë kosto të lartë dhe fitim të ulët

Euro sërish në pikiatë!

Monedha e përbashkët ka shënuar sot një rënie tjetër në tregun e brendshëm valutor. Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, një euro u këmbye sot me 125.58 lekë, me ...

Faqe 2 nga 2 1 2