Etiketë: qumesht

Qumështi, ilaç për sytë

Qumështi, ilaç për sytë

Mungesa e vitaminës D në mënyrë direkte është e lidhur me zhvillimin e degjenerimit makular të lidhur me moshën, dhe burimet e saj më të mira arrijnë nga ushqimi, veçanërisht ...