Etiketë: Qipro

Qipro, ishulli i ndarë i Mesdheut!

Qipro, ishulli i ndarë i Mesdheut!

Nga Blendi Fevziu -  Taksia bëri kthesën e fundit dhe befas pamja normale një qyteti të zhuritur nga vapa e Mesdheut u transformua. Pallatet fëmiljarë dhe demode të ndërtuar në ...