Etiketë: punonjesit

Ish-punonjësit padisin Kim Kardashian

Ish-punonjësit padisin Kim Kardashian

Shtatë ish-anëtarë të stafit të kopshtarisë dhe mirëmbajtjes së rezidencës 60 milionë dollarëshe të Kim Kardashian në Hidden Hills, e kanë paditur miliarderen për sjellje të keqe dhe për faktin ...