Etiketë: politikanet

Londra dhe paratë e korrupsionit

Londra dhe paratë e korrupsionit

Politikanë dhe figura publike të dyshuara për blerjen e pasurive me para korrupsioni do të detyrohen të shpjegojnë se si i kanë vënë këto pasuri, përndryshe ajo do t’u konfiskohet, ...

Faqe 1 nga 2 1 2