Etiketë: parlament

Dënohet dhuna në Kuvendin e Kosovës

Dënohet dhuna në Kuvendin e Kosovës

Përleshjet fizike mes deputetëve opozitarë nga Partia Demokratike e Kosovës (PDK) dhe pjesëtarëve të Qeverisë gjatë seancës plenare janë dënuar nga disa aktorë të ndryshëm. Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ...

Faqe 1 nga 13 1 2 13