Etiketë: ngjyra

Fotogaleri/ Ngjyrat e Voskopojës

Fotogaleri/ Ngjyrat e Voskopojës

Nga Daniela Kostandini Voskopoja është lokaliteti më i veçantë që shtrihet pranë Korçës. Kjo komunë ka një histori të gjatë të dijes, fesë dhe kulturës. E themeluar në 1330, aty ...

Faqe 1 nga 2 1 2