Etiketë: manjola nallbani

Dua trupin e Manjolës…

Dua trupin e Manjolës…

Femrat e kanë shumë bezdi kuriI pyet për moshën, ama ne do ta themi moshën e Manjola Nallbanit. Është 49 vjeç dhe shikojeni çfarë trupi që ka. Artistja dhe mezzosopranoja ...