Etiketë: levizja e dhjetorit

Kush po i çon Ambasadorët në mbledhjet e partive?

Çfarë festoi sot PD?

Nga Blendi Fevziu - Partia Demokratike ka festuar sot 26 vjetorin e themelimit, si partia e parë opozitare pas një periudhe gjysmë shekullore të sundimit komunist dhe mungesës së pluralizmit ...

Ja si ndodhi Dhjetori 1990…

Ja si ndodhi Dhjetori 1990…

Nga Blendi Fevziu - Mbrëmjen e datës 8 dhjetor 1990, Qyteti Studenti, siç ndodhte rëndom ato ditë, u pllakos nga errësira. Ikja e energjisë elektrike u shoqërua me thirje të ...