Etiketë: las vegas

Lady Gaga incident në Las Vegas

Lady Gaga incident në Las Vegas

Është një nga këngëtaret e cila përveç këngëve të cilat i kthehen në hite dhuron në skenë dhe në klipe performanca të jashtëzakonshme. Mirëpo në performancën e saj më të ...