Etiketë: largimi

Mjekët protestojnë: Po mbyllin urgjencën për të ngritur pallat

Largimi i mjekëve sipas qarqeve

Largimet masive nga Shqipëria të mjekëve dhe infermierëve, kryesisht në Gjermani, tashmë është kthyer në një problem për vendin tonë. Sipas një ankete bilanci flet për shifra të ‘frikshme’, pasi ...

Faqe 1 nga 3 1 2 3