Etiketë: kryeprokurori

“Kryeprokurori” shtyn reformën

“Kryeprokurori” shtyn reformën

Zgjedhja e kryeprokurores së përkohshme, procedurë e cila shkaktoi përplasje të forta politike brenda dhe jashtë parlamentit, duket se po minon çështje dhe iniciativa të tjera politike. Bëhet fjalë për ...

Faqe 1 nga 2 1 2