Etiketë: KQZ

Dorëheqja e Ndokës, KQZ vendos për deputetin e Lezhës

Ja kandidatët për Kreun e KQZ

Mandati i Lefterije Lleshit në krye të Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve është në prag të përfundimit dhe tashmë janë bërë zyrtarë emrat e kandidatëve për këtë post. Lefterije Lleshi do ...

Faqe 13 nga 13 1 12 13