Etiketë: konkurs

Opinion/ Shpikësit e rinj 2019

Opinion/ Shpikësit e rinj 2019

Mbrëmjen e shkuar në programin "Opinion" ishin të ftuar shpikësit e rinj, të cilët kanë kryer shpikje, aplikacione ose inovacione teknologjike në ndihmë të komunitetit. Kushtrim Shala, Ilir Capuni, Agon ...

Opinion/ Debatusit e rinj!

Opinion/ Debatusit e rinj!

Mbrëmjen e 15 korrikut në programin "Opinion" u diskutua për një konkurim mes nxënësëve të shkollave të mesme, për të evidentuar debatuesit e rinj dhe për të futur frymën e ...