Etiketë: koalicioni

Gjermania e shokuar

Gjermania e shokuar

Askush nuk e kishte menduar: Krijimi i qeverisë së ardhshme në Gjermani dështoi. Tani zhvillimet e tjera nuk dihen - flitet si për qeveri pakice ashtu edhe për mundësinë e ...

Përse heshtin politikanet dhe shteti për përgjimin e Ismailajt?!

Ç’po ndodh sot me zgjedhjet?

Nga Blendi Fevziu - Kanë mbetur më pak se 48 orë për të gjetur një zgjidhje, por politika shqiptare është në një ngërç të shumëfishtë. Edhe pse data e regjistrimit, ...

Faqe 1 nga 3 1 2 3