Etiketë: kercenimi i droges

A ishin këto mesazhet e Kerrit?

Kush e kërcënoi Kryeprokurorin?

Nga Blendi Fevziu - “Prokurori i Përgjithshëm i Republikës është kërcënuar direkt dhe indirekt. Kërcënimet kanë qenë të përsëritura dhe të referuara kryesisht nga shërbimet partnere, ndaj ai është vendosur ...