Etiketë: gjermania

Kina, balanca e vështirë e Gjermanisë

Kina, balanca e vështirë e Gjermanisë

Marrëdhëniet fitimprurëse ekonomike përballen me sisteme konkurruese. Gjermania është “mes dy zjarreve”. Aleati më i fuqishëm i Berlinit dhe partneri tregtar më i rëndësishëm janë drejt përplasjes - SHBA dhe ...

Faqe 1 nga 7 1 2 7