Etiketë: franca

COVID-19, Franca mbyll kufijtë

COVID-19, Franca mbyll kufijtë

Francezët kishin pritur lokcdownin e tretë, por presidenti Macron vendosi ndryshe. Kryeministri Jean Castex bëri të ditur mbylljen e kufijve me vendet jashtë BE nga e diela, dhe kontrolle të ...

Faqe 1 nga 5 1 2 5