Etiketë: facebook

Facebook do të ndryshojë emrin

Facebook do të ndryshojë emrin

Facebook, i cili kohët e fundit, ka qenë në qendër të shumë skandaleve që lidhen me të dhënat e personave të regjistruar në gjigandin social dhe shumëçka tjetër, duket se ...

Faqe 1 nga 18 1 2 18