Etiketë: Droga

Pse u zhvlerësua Euro?

Pse u zhvlerësua Euro?

Nga Jorida Tabaku Për muaj me radhë monedha euro është zhvlerësuar duke vendosur në pozita të vështira bizneset që bëjnë tregti dhe importojnë produkte për t’i shitur në tregun vendas. ...

Faqe 2 nga 10 1 2 3 10